Για τους γονείς - GRANT - Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης

Στην Grant θεωρούμε καθήκον μας να βοηθήσουμε τους γονείς και τα παιδιά να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Γι’ αυτό και είμαστε συνεχώς δίπλα σας. Από την πρώτη μέρα των σπουδών του, το παιδί σας θα βρει κοντά μας μια νέα οικογένεια. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του, ανακαλύπτουμε την κλίση του, το καθοδηγούμε με συνέπεια στην ορθότερη επιλογή.

Κύριο μέλημά μας αποτελεί η υποστήριξη των σπουδαστών μας σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε εξασφαλίσει έναν ολόκληρο μηχανισμό υποστήριξης για εσάς και το παιδί σας με:
1)   Υπεύθυνους Τομέων
2)   Σύμβουλους Εκπαίδευσης
3)   Γραφείο Συμβουλευτικής
4)   Γραφείο Σταδιοδρομίας

Είμαστε σε άμεση επαφή με τον κάθε σπουδαστή, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Συνεργαζόμαστε με τους γονείς με στόχο την επίλυση οποιουδήποτε θέματος προκύψει κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για την εκπαιδευτική πρόοδο του σπουδαστή. Κάθε χρόνο παρέχουμε υποτροφίες τα δίδακτρα του επόμενου έτους στον Σπουδαστή με τον μεγαλύτερο βαθμό καθώς και μετεκπαίδευση σε mini MBA προγράμματα της Σχολής στον Σπουδαστή που εκπόνησε την καλύτερη διπλωματική εργασία.

Θα είμαστε πάντα κοντά σας, για να σας προτείνουμε το καλύτερο για το παιδί σας. Σε κάθε βήμα, δίπλα σας.

 

JGA-1235 JGA-1233