Βελτίωσε τις γνώσεις σου και κατάκτησε τις απαραίτητες ικανότητες για τον χειρισμό μιας εξειδικευμένης ορολογίας.
Στο ΙΕΚ GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα και όλες τις ειδικότητες. Εκπαιδεύσου με ένα σύνολο ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας καθώς και σε άλλες ειδικότητες. Επένδυσε στη γνώση της ξένης γλώσσας και κάνε τον εαυτό σου άμεσα απορροφήσιμο.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Το language school του ΙΕΚ GRANT, αντιλαμβανόμενο τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, δημιουργεί τμήματα και οργανώνει μαθήματα αγγλικών ειδικότητας σε σύντομο διάστημα και οικονομικά προκειμένου να σε φέρει ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις. Μάθε ορολογία αγγλικών στην ειδικότητά σου με ενεργητική συμμετοχή, εστιασμένη μάθηση και μείνε δικτυωμένος με τις διεθνείς εξελίξεις σε κάθε τομέα! Στη Grant βρίσκεις τον σύμμαχο που θα σε βοηθήσει να εκτοξευθείς επαγγελματικά!

    

ΓΑΛΛΙΚΑ

Τα γαλλικά, η γλώσσα της γαστρονομίας και της μόδας, έχει γίνει πια απαραίτητο προσόν στην εύρεση εργασίας. Στην Grant πραγματοποιούνται ταχύρρυθμα σεμινάρια τουριστικών γαλλικών!
Μιλήστε εύκολα μαζί τους με τα ταχύρρυθμα μαθήματα γαλλικών του language school του ΙΕΚ GRANT. Η απόκτηση μιας 2η ξένης γλώσσας σας καθιστά μοναδικούς στην αρένα των επαγγελμάτων. Βασίσου πάνω μας και στο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας και γίνε μοναδικός!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μάθε ή βελτίωσε την επικοινωνία σου με τους πιο συχνούς μας επισκέπτες Γερμανούς. Απόκτησε προσόντα όπως την γνώση γερμανικών. Διάλεξε επικοινωνιακά μονοπάτια κατ' εξοχήν τουριστικά που θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις το επάγγελμά σου πάντα κάτω από το κύρος της Grant.
Με ιδιαίτερη πρακτική μεθοδολογία σου προσφέρουμε πλήρη προετοιμασία ένα φάσμα πλήρους επικοινωνίας με τους Γερμανούς φίλους μας. Σύντομα και περιεκτικά μαθαίνεις να συνεννοείσαι στα γερμανικά με τη στήριξη και την ασφάλεια της Grant.

ΡΩΣΙΚΑ

Προσαρμόσου στις ανάγκες της εποχής! Μάθε ρώσικα. Μάθε ειδικά τουριστικά ρώσικα και άρχισε να επιλέγεις εργασίες! Η Grant σου παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να επικοινωνείς στα ρώσικα με έμπειρους εισηγητές.
Με την Grant σύμμαχο, γρήγορα αποκτάς ικανότητες συνεννόησης στα ρώσικα, αφού στην Grant εστιάζουμε στη δική σου τελειότητα και πρακτική ικανότητα επικοινωνίας.

ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Μάθε κινέζικα ειδικότητας, αποκαταστήσου επαγγελματικά για πάντα με τη γνώση της 1ης σε κατάταξη γλώσσας στο κόσμο. Με το ειδικό εκπαιδευτικό υλικό, με την διενέργεια του μαθήματος στα ελληνικά, σου διδάσκουμε στοχευμένα όσα χρειάζονται για να γίνεις περιζήτητος.
Στη Grant κοιτάμε μπροστά και βελτιώνουμε συνεχώς τις παροχές μας εισάγοντας γλώσσες που απαιτούνται πλέον από τον τουρισμό.