ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ GRANT

Μπορείς να σταθείς σε μία επαγγελματική κουζίνα; Μπορείς να διοικήσεις μια ομάδα δεκάδων ανθρώπων ώστε να πάρεις την μέγιστη επίδοσή τους; Μπορείς να ηγηθείς; Μπορείς να είσαι κάθε μέρα δημιουργικός; Ο Μάγειρας και ο Ζαχαροπλάστης, αποτελούν δύο από τις πιο απαιτητικές ειδικότητες καθώς η δημιουργικότητα πρέπει να συνδυαστεί με πειθαρχία και οι ηγετικές ικανότητες με την ομαδικότητα.

Ταυτόχρονα, αποτελούν και οι δύο από τις πλέον περιζήτητες ειδικότητες, αφού η τοπική επιχειρηματικότητα και δη ο τουρισμός, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην γαστρονομία. Ειδικότερα, ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (chef), μπορεί να εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, βιομηχανίες τυποποιημένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, εταιρίες Catering και πολλά άλλα.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, στη Grant θα έχεις μια ευκαιρία να το αποδείξεις. Γιατί στη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Grant στο Ρέθυμνο, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο με τους τοπικούς φορείς της αγοράς εργασίας, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης για τους αποφοίτους μας. Οι απόφοιτοι πιστοποιούνται από την ACTA, τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.