ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στο νεοσύστατο language school του ΙΕΚ GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας.

Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με διπλώματα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Ή εκπαιδεύσου με ένα σύνολο ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Στο νεοσύστατο language school του ΙΕΚ GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με διπλώματα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Τελειοποίησε τις γνώσεις σου, γίνε ανταγωνιστικός. Η ασφάλεια που παρέχει το language school του ΙΕΚ GRANT σου εξασφαλίζει την επιτυχία και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.


Μάθε περισσότερα για τις Γλώσσες,
τα Πτυχία & τα Τμήματα

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στο ΙΕΚ GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα και όλες τις ειδικότητες. Βελτίωσε τις γνώσεις σου και κατάκτησε τις απαραίτητες ικανότητες για τον χειρισμό μιας εξειδικευμένης ορολογίας. Εκπαιδεύσου με ένα σύνολο ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας καθώς και σε άλλες ειδικότητες. Επένδυσε στη γνώση της ξένης γλώσσας και κάνε τον εαυτό σου άμεσα απορροφήσιμο.


Μάθε περισσότερα για τις Γλώσσες,
τις Πιστοποιήσεις & τα Προγράμματα

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Language School ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.