27845936_955246704633918_1262001691_o
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 10/03/2018 - 11/03/2018
10:00 - 14:00

Τοποθεσίας
GRANT Κεντρικό Κτίριο

Κατηγορίες


Ο όρος “Fine Dinning“ περιγράφει την υψηλή γαστρονομία στον χώρο της εστίασης. Τα φρέσκα υλικά, ο τρόπος παρασκευής και επεξεργασίας τους καθώς και η οπτική απόδοση στο πιάτο, συνθέτουν το τεχνικό πλαίσιο της ανάλυσης μας.


Βασικό ρόλο κατέχει ο τρόπος σύλληψης  της ιδέας ενός πιάτου , ο συνδυασμός των γεύσεων καθώς και η συνεχής εξέλιξη της συνταγής. Ο Chef καλείται να αποτυπώσει την ιδέα του με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εφικτό, με τον σωστό συντονισμό της κουζίνας όλα τα πιάτα να έχουν το θεμιτό αποτέλεσμα υπό την πίεση του εστιατορίου.

Κύριο μέλημα ενός Chef είναι να εγείρει τις αισθήσεις και να αφυπνίζει συναισθήματα.

Η ανάμνηση της γεύσης, η εικόνα και η παρουσίαση  του πιάτου, διαμορφώνουν το πλαίσιο στο οποίο ο καλεσμένος θα απολαύσει μια μοναδική γαστρονομική  εμπειρία.

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Μenu Degustation με νέες τεχνικές.
  • Χρήση ξηρού πάγου.
  • Μαγείρεμα σε κενό αέρος .
  • Χρήση μοριακής κουζίνας στο εστιατόριο.
  • Ζελατινοποίηση,
  • σφαιροποίηση ,
  • τεχνικές μοριακής γαστρονομίας.

 

 

Εισηγείται: Chef Psomopoulos Stavros 

ψωμόπουλος

Σάββατο & Κυριακή 10 &11 Μαρτίου 2017 Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες 10:00 έως 14:00

Τοποθεσία : GRANT – Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης

Διεύθυνση : Εμμανουήλ Παχλά 118 Ρέθυμνο

Αξία συμμετοχής για μη μέλη της Grant: 80€
Αξία συμμετοχής για μέλη της Grant:  70 €


***Tηλ. επικοινωνίας για κράτηση θέσεων : 28310-35588.
**Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
*Η παρακολούθηση θα γίνει υποχρεωτικά με λευκό chef jacket.

 

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.