Banner2
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 24/11/2018 - 25/11/2018
10:00 - 14:00

Τοποθεσίας
GRANT Κεντρικό Κτίριο

Κατηγορίες


Ο Έλληνας καταξιωμένος chef, Σταύρος Ψωμόπουλος, παρουσιάζει σεμινάριο με θέμα: High End Gastronomy.
Πρόκειται για τη μεθοδική επεξεργασία εκλεπτυσμένων υλικών για την παραγωγή αισθητικά ισορροπημένων πιάτων
υψηλής αντίθεσης. Ένας μοντέρνος επαναπροσδιορισμός της μαγειρικής τέχνης με νέα υλικά και ένα
εντυπωσιακό ταξίδι στην δημιουργική κουζίνα, με έμφαση στην αισθητική και το design.

Ο ίδιος αναφέρει πως, η  Υψηλή Γαστρονομία μας καλεί να πειραματισμούμε, να επαναπροσδιοριστούμε ως μάγειρες και φυσικα να
εκφραστούμε ως καλλιτέχνες.

Περιεχόμενα σεμιναρίου:

  • Η οπτική της Γαστρονομίας.
  • Ο ρόλος του Chef στον χώρο τη κουζίνας.
  • Η δημιουργία ενός πιάτου.
  • Μenu με νέες τεχνικές.
  • Χρήση ξηρού πάγου.
  • Μαγείρεμα σε κενό αέρος .
  • Τεχνικές μοριακής γαστρονομίας.

 
Σάββατο & Κυριακή 24&25 Νοεμβρίου 2018
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες 10:00 έως 14:00

Αξία συμμετοχής για μη μέλη της Grant: 80€
Αξία συμμετοχής για μέλη της Grant: 70 €
Tηλ. επικοινωνίας για κράτηση θέσεων : 28310-35588.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Η παρακολούθηση θα γίνει υποχρεωτικά με λευκό chef jacket.

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.