Οι αυριανοί σας συνεργάτες.

Δημήτρης Τσιουδάκης

Ο Δημήτριος Τσιουδάκης αποφοίτησε από την Σχόλη Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου Σ.Τ.Ε – Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης , παρακολούθησε σεμινάρια Οικονομίας – Διοίκησης Επιχειρήσεων, Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων σε Επισιτιστικές Επιχείρησης. Κατέχει πιστοποίηση  Αρχιμάγειρα, Αρχιζαχαροπλάστη και Ορθής Διαχείρισης Τροφίμων με Ασφάλεια. H ενασχόληση του με την ιταλική κουζίνα σε μεγάλα εστιατόρια, καθώς και η γνωριμία του με την ισπανική κουζίνα στης ξενοδοχειακές μονάδες τις εταιρείας Iberostar στην  οποία εργάζεται έως και σήμερα δεν τον απέτρεψαν να παρακολουθεί οτιδήποτε νέο στο χώρο της γαστρονομίας συμμετέχοντας σε πλήθος σεμιναρίων και παρουσιάσεων. Η 15ετής  εργασιακή του εμπειρία εκτός των ανώτερων περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες και μεμονωμένα  ξενοδοχεία και εστιατόρια. Σημαντική ήταν  η ενασχόληση του με την προετοιμασία του έργου σίτισης του Ολυμπιακού Χωριού ‘Αθήνα 2004’. Είναι εκπαιδευτής μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής τέχνης στη σχολή Grant και Πιστοποιημένος εκπαιδευτής προγραμμάτων Λ.Α.Ε.Κ.