Οι αυριανοί σας συνεργάτες.

Ευστράτιος Μπερέτης

Μπερέτης Ευστράτιος του Κωνσταντίνου , γεννημένος  20/7/1972 στην Αθηνά με καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης , στο οποίο ζει από το 1986 .

Πτυχιούχος  του οικονομικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού πανεπιστήμιου. Μιλάω Αγγλικά , Γερμανικά, Γαλλικά  .

Από το 1989 στην τουριστική βιομηχανία εργαζόμουν σε ξενοδοχεία σε θέσεις διοίκησής φτάνοντας την θέση του διευθυντή ενώ από το 2000 έχω το δικό μου τουριστικό γραφείο που πλέον ονομάζεται Ορέο τράβελ με κύριο αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό σε εξοχικές κατοικίες και επαύλεις και το hotel & property management .

Μέλος του Συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Ρέθυμνου από το 2001 και πρόεδρος από το 2012. Μέλος του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ και αντιπρόεδρος στον FEDHATTA .

Έχω 2 παιδιά την Λυδία και τον Κωνσταντίνο .

Η βαθιά μου πεποίθηση για άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση σε σύγχρονες μορφές διοίκησης στον τουρισμό παράλληλα με την πιστή μου ότι το ταλέντο του Έλληνα στα τουριστικά επαγγέλματα είναι μοναδικό, με κινητοποίησε  να ασχοληθώ με την εκπαίδευση και την ενασχόληση μου ως βασικός εισηγητής στο πρόγραμμα του ΙΕΕΚ GRANT και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα σπουδών ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-TRAVEL AGENT.