Οι αυριανοί σας συνεργάτες.

Μυρσίνη Λαμπράκη

Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στην Κρήτη, ένα νησί, σημείο αναφοράς παγκοσμίως, για την υγιεινή διατροφή των κατοίκων του. Η ίδια σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και
Δημόσιας Διοίκησης. Το 1994-1995 μετεκπαιδεύτηκε στη Φιλανδία και την Πορτογαλία, σε θέματα Πολιτιστικής προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Marcel Hicter. Γρήγορα την κέρδισε η παραδοσιακή μαγειρική και έτσι ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στο κόσμο των
γεύσεων.
Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει, συγγράψει και δημιουργήσει :

•Τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής σε ΣΚΑΪ, ΕΡΤ – ταξιδιωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ και στη NOVA.
•Καθημερινή Ραδιοφωνική εκπομπή μαγειρικής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
•Διεύθυνση περιοδικών γαστρονομίας ΓΛΥΚΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
•Συντάκτης των περιοδικών ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ , FORMA, MYTV.
•Head Chef και γαστρονομικός σύμβουλος σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό όπως, «SANTORINI» στο Κάιρο, «ΜΥΛΟΣ» στη Μόσχα, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ» στο Λαγονήσι, «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ», «PUBLIC CAFE», «ΟΥΖΟ ΜΠΑΡ», «ΟΜΙΚΡΟΝ» του ομίλου Καστελόριζου, καθώς και στο κρητικό εστιατόριο «ΜΑΡΟΥΒΑΣ».
•Βιβλία «Βότανα και φρούτα: το κλειδί της Μεσογειακής δίαιτας, «Ελληνική Κουζίνα, ένας εύκολος οδηγός για όλους», «Ελλάδα Τουρκία στο ίδιο τραπέζι», «Το Λάδι, Γεύση και πολιτισμός 5.000 χρόνων», «Το Μέλι», «Τα Χόρτα», «Ο Μπακαλιάρος», «Μαγείρισσα Ά Βοηθειών» μεταφρασμένα σε 9 γλώσσες
•Δημιουργός της Εταιρείας MAMA CRETA
•Δημιουργός του FoodVisions – Food Service Consulting

•Διοργανώνει μηνιαίως πρωτοποριακά POP -UP GRILL Events σε επιλεγμένα εστιατόρια,
ξενοδοχεία και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.