Οι αυριανοί σας συνεργάτες.

Τάσος Λύκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όπου είχε την πρώτη του επαφή με την Μαγειρική Τέχνη. Αποφοίτησε από την Σ.Τ.Ε. και συνεργάστηκε με μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, όπως το Rithymna Beach και το Creta Palace. Μετεκπαιδεύτηκε στο Stankenberg Hotel 5* της Γερμανίας, στη ζεστή κουζίνα, και στο Ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Υγιεινή και την Ασφάλεια Τροφίμων. Από το 2012 είναι Executive Chef στο Corfu Chandris 4* και από το 2014 είναι εισηγητής Μαγειρικής Τέχνης στη Σχολή Grant.