Οι αυριανοί σας συνεργάτες.

Ψωμόπουλος Σταύρος

Ως ανήσυχο πνεύμα και μαχητής της υψηλής γαστρονομίας, μετά τις σπουδές του, τα πολλά σεμινάρια, που έκανε και την πολυετή επαγγελματική του εμπειρία, εδώ και χρόνια, ως εισηγητής πια , μεταδίδει τις γνώσεις του για τις τεχνικές μαγειρικής, την οργάνωση και κοστολόγηση μενού a la carte, το foodstyling κ.α. Εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως το, ​ Petasos resortand spa S.L.H​ , ​ Aqua Blu S.L.H​ , ​ Elounda S.A​ ​ Starwood, Aldemar, Royal Olympic, Boutique hotels και φέτος ως Head Chef στο Νana Princessστη Χερσόνησο Κρήτης.

Εκτός από την αγάπη του για τη μαγειρική και τους επαγγελματικούς του στόχους ονειρεύεται μια Ελλάδα με αξιόλογα εστιατόρια, που λάβαρό τους θα είναι η ποιότητα. Λάτρης της συνεχούς εξέλιξης και της καινοτομίας με ταυτόχρονο όμως σεβασμό στη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος, μέσα από τη συνεχή και μεθοδική δουλειά του γνωρίζει πλέον διεθνή αναγνώριση, καθώς έλαβε μέρος τα τελευταία δύο χρόνια στον οδηγό “The Best Chef Awards” σε Βαρσοβία και Μιλάνο αντίστοιχα.
Ο ίδιος μας λέει χαρακτηριστικά : “​ Η γαστρονομία μοιάζει σαν μία παλέτα, η οποία διαθέτει όλα τα χρώματα, που μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι. ​ Βασιζόμενος σε αυτή την ιδέα, κάθε συνταγή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αντιστοιχεί σε ένα από αυτά τα χρώματα ή ακόμη και σε κάποια απόχρωσή του. Από κάθε μία συνταγή ξεχωριστά μπορεί ο καθένας να πάρει και να χρησιμοποιήσει μερικά στοιχεία της. Ο συνδυασμός ιδεών και γεύσεων καθώς και της μαγειρικής κουλτούρας των λαών πολλές φορές αποδίδει τα μέγιστα, όσον αφορά στην αποτύπωση μιας μοναδικής γεύσης, μιας καινούργιας εμπειρίας”.