no-logo_promoCooking_02-100

Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα

Στόχος του προγράμματος Σπουδών «Βοηθός Μάγειρα» των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης της Grant, είναι να εκπαιδεύσει εκείνους που θα γίνουν οι απαραίτητοι συνεργάτες των κορυφαίων Chef. Ο βοηθός μάγειρα, εργάζεται δίπλα στον Chef, είναι το δεξί του χέρι, εκτελεί και προετοιμάζει όλα τα γεύματα και στοχεύει στην εξέλιξη του μέσα από την εμπειρία του.

Οι Σπουδαστές του προγράμματος, έχουν την δυνατότητα μέσα από ένα πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους να εργαστούν ως Βοηθοί Μαγείρων σε όλες τις επισιτιστικές επιχειρήσεις και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε αυτό που πραγματικά αγαπούν. Η μαγειρική είναι μια ειδικότητα που απαιτεί αγάπη, δημιουργία και φαντασία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με τις γνώσεις του προγράμματος θα δημιουργήσουν τον επόμενο Βοηθό Μάγειρα.

Γιατί Βοηθός Μάγειρα και όχι Μάγειρας; Αυτό θα το απαντήσουν οι Σπουδαστές, Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς για εκείνους που επιθυμούν μικρότερης διάρκειας σπουδές και εξέλιξη μέσα από την εμπειρία τους με την πάροδο των χρόνων. 
 
Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.

 

 


Που απευθύνεται

  • Δεν απαιτείται απολυτήριο Λυκείου
  • Σε όποιον επιθυμεί να εργαστεί στο χώρο της Γαστρονομίας ως επαγγελματίες
  • Σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εξειδικευτούν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις στο επάγγελμα τους.

 

 


Επαγγελματική Αποκατάσταση

Με την περάτωση του προγράμματος, οι Αποφοιτοι μπορούν αν εργαστούν ώς Βοηθοί Μαγείρων σε:

  • Ξενοδοχειακές μονάδες όλων των κατηγοριών
  • Επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Εταιρίες Catering
  • Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Βρεφικούς Σταθμούς
  • Νοσοκομεία
  • Ιδρύματα

Οι Σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η Grant και να επιλέξουν εκείνοι την επιχείρηση στην οποία θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση. Η πρακτική άσκηση των Σπουδαστών αμείβεται στο 100%. Το 98% των αποφοίτων της Grant, συνεχίζουν να εργάζονται στις επιχειρήσεις απ” όπου ξεκίνησαν την πρακτική τους.


Παροχές προγράμματος

  • Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης)
  • Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Αναλώσιμα και Υλικά
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
  • Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη

Περιεχόμενα Προγράμματος

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Ελληνική Κουζίνα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Κρητική Κουζίνα
  • HACCP
  • Διαιτητική
  • Εγκαταστάσεις- εξοπλισμός- σκεύη
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Οινολογία
  • Σύνθεση Μενού
  • Στοιχεία Εστιατορικής
  • Κοστολόγιο

Πιστοποίηση

Η εκπαίδευση οδηγεί στην Πιστοποίηση Certified Commis Chef (CCCh) Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα.

Τεχνοβλαστός Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης

σε συνεργασία με

Εκδήλωση ενδιαφέροντος & πληροφορίες

για το εκπαιδευτικό προγράμμα  Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα ;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
28310 35588

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.