F&B Manager_1200x628

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας F&B Manager

Ο Food & Beverages Manager είναι το Στέλεχος, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου, ενός εστιατορίου ή ενός bar. Μέσα από την εκπαίδευση όλων των επισιτιστικών τμημάτων, ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να μπορέσει να έχει τον έλεγχο στη λειτουργία μιας επισιτιστικής μονάδας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις δεξιότητες και ικανότητες για το Επάγγελμα του F & B Manager

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 5 μήνες.


Που απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Στελέχη, Προϊσταμένους επισιτιστικών τμημάτων, Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επισιτιστικών τουριστικών επιχειρήσεων, με τουλάχιστον 3 έτη προϋπηρεσίας στο τουριστικό τομέα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις δεξιότητες και ικανότητες για το Επάγγελμα του F&B Manager


Επαγγελματική Αποκατάσταση

Με την περάτωση του προγράμματος οι Σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες όλων των κατηγοριών στο Τμήμα F & B Manager.

Οι Σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η Grant και να επιλέξουν εκείνοι τους μελλοντικούς τους συνεργάτες.  Το 98% των αποφοίτων της Grant, απορροφούνται άμεσα από την αγορά εργασίας.


Παροχές προγράμματος

  • Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης)
  • Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Αναλώσιμα και Υλικά
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
  • Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη

Περιεχόμενα Προγράμματος

• Βασικές Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
• Εσωτερικοί έλεγχοι αγορών, παραλαβών, αποθήκευσης, διακίνησης και παραγωγής προϊόντων
• Γνώση του Συστήματος ΗΑCCP
• Ψηφιακές Δεξιότητες
• Αρχές Οινολογίας
• Αρχές Οικονομικών
• Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Προσωπικου
• Ανάλυση του κόστους λειτουργίας- κοστολόγηση
• Έλεγχος εργατικού κόστους
• Τιμολόγηση
• Έλεγχος των εσόδων
• Σύνθεση- ανάλυση- διαχείριση εδεσματολόγιου (menu)
• Τεχνικές Διαχείρισης Έκτακτων Συμβάντων
• Management και Ηγεσία
• Εκπαιδευτής της Ομάδας

Πιστοποίηση

Η εκπαίδευση οδηγεί στην Πιστοποίηση Certified of Management & Economics in Tourism (CEMET) Πιστοποιημένος Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στο Τουρισμό με εξειδίκευση F&B .
Τεχνοβλαστός Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης

σε συνεργασία με

Εκδήλωση ενδιαφέροντος & πληροφορίες

για το εκπαιδευτικό προγράμμα  Πιστοποιημένος Επαγγελματίας F&B Manager ;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
28310 35588

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.