GRANT_FBad_waiter_preview-OK

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Τραπεζοκόμος

Στόχος του προγράμματος Σπουδών «Επαγγελματίας Τραπεζοκόμος» των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης της Grant, είναι να εκπαιδεύσει τους Σπουδαστές στην ορθή οργάνωση και εξυπηρέτηση ενός εστιατορίου. Πέρα από τις Διοικητικές και Οργανωτικές γνώσεις, οι Σπουδαστές μετά το τέλος του προγράμματος τους θα έχουν καταφέρει να διαχειρίζονται λίστες κρασιών και φαγητών, να οργανώνουν παραγγελίες, να επιβλέπουν το σέρβις και να πραγματοποιούν κρατήσεις.

Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.


Που απευθύνεται

  • Δεν απαιτείται απολυτήριο Λυκείου
  • Σε όποιον επιθυμεί να εργαστεί στο χώρο της Τραπεζοκομίας ως επαγγελματίας
  • Σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εξειδικευτούν και να  πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Με την περάτωση του προγράμματος οι Απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε:

  • Ξενοδοχειακές μονάδες όλων των κατηγοριών
  • Εστιατόρια

Και σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση σχετίζεται με τον χώρο της εστίασης.

Οι Σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η Grant και να επιλέξουν εκείνοι τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. Το 98% των αποφοίτων της Grant, απορροφούνται άμεσα από την αγορά εργασίας.


Παροχές προγράμματος

  • Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης)
  • Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Αναλώσιμα και Υλικά
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
  • Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη

Περιεχόμενα Προγράμματος

  • Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
  • Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
  • Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με τα προσφερόμενα εδέσματα
  • Art de la table
  • Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος (αγγλικός, γαλλικός, ρώσικος, οικογενειακός, βιεννέζικος κ.ο.κ.)
  • Προετοιμασία και στήσιμο  Buffet
  • Ειδικά service – VIP service
  • Σύνθεση καταλόγου εστιατορίου – σύνθεση εδεσματολογίου
  • Κοστολόγηση –  έλεγχος παρασκευασμάτων Έλεγχος τροφίμων και ποτών (F&B Control)
  • Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
  • Πωλήσεις εστιατορίου
  • Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
  • Βασικές αρχές haccp
  • Υγιεινή και ασφάλεια χώρων
  • Αγγλικά Ειδικότητας, Food Service  Industries (με δυνατότητα πιστοποίησης από το Πανεπιστήμιο του Greenwich)

Πιστοποίηση

Η εκπαίδευση οδηγεί στην Πιστοποίηση Certified Professional Waiter (CPW) Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Τραπεζοκόμος.

Τεχνοβλαστός Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης

 

σε συνεργασία με

Εκδήλωση ενδιαφέροντος & πληροφορίες

για το εκπαιδευτικό προγράμμα  Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Τραπεζοκόμος ;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
28310 35588

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.