Ημέρα Καριέρας GRANT

Η Grant οργανώνει και φέτος την Μεγάλη Συνάντηση με τους Σπουδαστές και τους Επιχειρηματίες στις 26/1/19 9:00-15:00 στο Ξενοδοχείο Pearl στο Ρέθυμνο.

Η GRANT έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια την Ημέρα Καριέρας με σκοπό να κάνει πραγματικότητα το όραμα της, να συνδέει την Εκπαίδευση με την Αγορά Εργασίας.

Συνεργαζόμενοι πλέον με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον Τουρισμό είμαστε στην ευχάριστη θέση να εμπλουτίσουμε τις συνεργασίες μας με τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις που σχετίζονται με το Marketing.

Η Ημέρα Καριέρας απευθύνεται στους σπουδαστές  και αποφοίτους της GRANT, και στους επιχειρηματίες όλης της Κρήτης. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθεί η απασχόληση και να ανοίγονται  νέοι δρόμοι συνεργασίας με νέες ειδικότητες κάθε χρόνο.

H Grant δεσμεύεται να μείνει πιστή υποστηρικτής αυτής της διαδικασίας παρέχοντας εξαιρετική διοργάνωση και άμεση επαφή με υψηλού επιπέδου αποφοίτους και σπουδαστές οι οποίοι προετοιμάζονται με κατάλληλο τρόπο με γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών.

Το γραφείο Σταδιοδρομίας της  Grant ενισχύει την απασχόληση των σπουδαστών κάνοντας επαγγελματική προετοιμασία βιογραφικών και συνέντευξης καθώς και συμβουλευτική από Επαγγελματίες Συμβούλους μέχρι την τελική τους σύζευξη.  Υλοποιούνται ανοιχτά Σεμινάρια Προσωπικών Δεξιοτήτων σε όλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς και Επαγγελματικές  Επισκέψεις σε Ξενοδοχεία και Εταιρείες με σκοπό την γνωριμία με τον Εργασιακό κόσμο.

Αν ενδιαφέρεστε δηλώστε Συμμετοχή  έως 10/12/18 στη Grant στο mnikoloudaki@grant.edu.gr

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.