Χαιρετισμός Διευθύντριας Σπουδών Κας Κορνελάκη Οικονομάκη - ΙΙΕΚ GRANT - Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης

katerina

Καλώς ορίσατε στη Grant. Η Grant αποτελεί τον πιο ισχυρό ιδιωτικό εκπαιδευτικό  φορέα στο Ρέθυμνο και έναν από τους ισχυρότερους στη Κρήτη.

H εκπαιδευτική φιλοσοφία μας:

  • Ο κάθε τομέας εκπαίδευσης έχει ως επίκεντρο το σπουδαστή, με γνώμονα τις ανάγκες του, τις δυνατότητές του και τις δεξιότητές του.
  • Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων μας δεν είναι μονόπλευρος. Ακούμε την αγορά εργασίας και σχεδιάζουμε προγράμματα βε βάση τις πραγματικές ανάγκες εκεί έξω.
  • Έχει καταρτιστεί έτσι ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών ξεκινώντας από τον μαθητή έως τον καταξιωμένο επαγγελματία.

Η επιτυχία της σχολής μας έχει ως βασικούς πυλώνες:

  • Το ολοκληρωμένο και πολύπλευρο σύστημα εκπαίδευσης.
  • Τον επαγγελματισμό και το μεράκι του εκπαιδευτικού προσωπικού.
  • Την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και την πιστοποίησή τους από ανεξάρτητους, έγκυρους, φορείς.
  • Την ασφάλεια του αναγνωρισμένου Κρατικού διπλώματος μέσω της Grant.

Το 2000 ήταν το έτος όπου ιδρύθηκε η Σχολή ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών και 13 χρόνια αργότερα εξελίχθηκε σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επ2 (Αρ. Άδειας 2000180). Η πορεία αυτή ολοκληρώθηκε με την πιστοποίηση της Σχολής ως  Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης( Αρ. Αδείας 35142). Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Σχολής έως και σήμερα εργαζόμαστε με την ίδια αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό. Η επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο της εκπαίδευσης  δεν μας κάνει να εφησυχάζουμε αλλά αντίθετα μας ωθεί να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, ακόμα πιο ισχυρά εφόδια στους σπουδαστές μας.

Για αυτό το λόγο συνεχώς καινοτομούμε καθιερώνοντας πρωτοπόρα προγράμματα  Επαγγελματικής Κατάρτισης και με στόχο την επιπλέον εξέλιξη των σπουδαστών μας διοργανώνουμε σεμινάρια εξειδίκευσης με επιτυχημένους επαγγελματίες.

Με αυτή μας τη στάση, τόσο απέναντι στην εκπαίδευση όσο και απέναντι στις εργασιακές ανάγκες του Σήμερα,  έχουμε κατορθώσει να έχουμε μία συνεχώς ανοδική πορεία η οποία έχει ως την πιο σημαντική επιβράβευση την επιτυχία των αποφοίτων μας  σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας όραμα προσφέροντας άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πλαισιώνουμε τους σπουδαστές μας με το πλέον ικανό εκπαιδευτικό προσωπικό.  Τέλος, η ουσιαστική ικανοποίηση των εκπαιδευομένων είναι αυτό που οδηγεί τη Grant στη συνεχή εξέλιξή της ως εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Κατερίνα Κορνελάκη Οικονομάκη,
Διευθύντρια Σπουδών