ας μιλήσουμε

τ. 28310 35588

Επιδότηση σπουδών τομέα Διοίκησης & Οικονομίας

Το I.ΙΕΚ Grant με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση, απαντάει δυναμικά στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς για ικανά στελέχη, επενδύοντας ακόμα πιο ενεργά - από τον Οκτώβριο του 2019 - στα τμήματα του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας με τις ειδικότητες: 

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας
Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Marketing)

Οι ανωτέρω ειδικότητες δίνουν άριστες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού ή Δημοσίου τομέα, Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αποτελούν ιδανική λύση για νέους που επιθυμούν να αναλάβουν και να αναπτύξουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

Η φοίτηση των σπουδαστών ολοκληρώνεται σε 4 εξάμηνα (2 έτη) και πραγματοποιείται στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του I. ΙΕΚ Grant, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της διοίκησης επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς, ενώ διοργανώνονται τακτικά παρουσιάσεις και διαλέξεις από διακεκριμένους επαγγελματίες. Επίσης, με τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις και επιστημονικές ημερίδες, οι σπουδαστές του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας, αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση, ενώ μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ειδικότητες του Ι. ΙΕΚ Grant στο www.grant.edu.gr

Ο Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας, υποστηρίζεται άμεσα από το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών του I.ΙΕΚ Grant

Η Σχολή  διοργανώνει ειδική Ημέρα Καριέρας, μέσω της οποίας φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα, οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Στο I.ΙΕΚ Grant πιστεύουμε ότι πρόσβαση στην εκπαίδευση & την αγορά εργασίας πρέπει να είναι δυνατή σε όλους. Γι’ αυτό προσφέρουμε επιδότηση διδάκτρων ύψους 1200€ για περιορισμένες θέσεις και για εγγραφές που θα γίνουν μέχρι τις 30 Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά η διαδικασία της επιδότησης έχει ως την εξής:

Έως τις 30 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις και φορείς του χώρου του Management, του Marketing και των Οικονομικών, καθώς και οι συγγενείς αυτών, μπορούν να εγγραφούν για σπουδές στις ειδικότητες του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας, με επιδότηση διδάκτρων 1.200€.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να κάνουν χρήση της παραπάνω προσφοράς θα πρέπει είτε να καλέσουν στο I.ΙΕΚ Grant στο 28310 35588 κατά τις ώρες 9:00-14:00 & 18:00-21:00, είτε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο info@grant.edu.gr γράφοντας στα σχόλια «Επιδότηση διδάκτρων».

Mε εκτίμηση
Η Διεύθυνση του Ι. ΙΕΚ Grant

 

 

Σας ενδιαφέρει

Business Administration

Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Travel Agent

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού – Τουριστικός Πράκτορας

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Sales & Marketing

Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων – Sales & Marketing

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα