ας μιλήσουμε

τ. 28310 35588

Ημέρα Καριέρας της GRANT

Το Σάββατο 26/1/19 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ημέρα Καριέρας της GRANT με συμμετέχοντες τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του ΙΙΕΚ GRANT και πάνω από 100 επιχειρήσεις, ομίλους και ξενοδοχεία από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα.

Το όραμα της GRANT είναι να χτίζει γέφυρες ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Έτσι κάθε χρόνο διοργανώνεται η Ημέρα Καριέρας με σκοπό να έρθουν σε επαφή στελέχη και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και ξενοδοχείων με τους σπουδαστές και τους απόφοιτους μας. Οι σπουδαστές με τη βοήθεια του Γραφείου Σταδιοδρομίας συνέταξαν το βιογραφικό τους, εκπαιδεύτηκαν επαγγελματικά, έλαβαν συμβουλές πώς να ανταποκριθούν στις συνεντεύξεις που θα έδιναν στην Ημέρα Καριέρας αλλά και όλη την επαγγελματική πορεία τους.

H μέχρι τώρα πορεία του ΙΙΕΚ GRANT και τα δεδομένα δείχνουν ότι πετυχαίνουν τον στόχο φτάνοντας μέχρι και 100% απορρόφηση των σπουδαστών από την αγορά εργασίας και με τη ζήτηση να αυξάνεται συνεχώς!

Η Διεύθυνση και η Ομάδα Εκπαιδευτών εκφράζει θερμές ευχαριστίες για όλους στους συμμετέχοντες, Ευχές στους Σπουδαστές με καλή αρχή στην Καριέρα τους δέσμευση ότι η GRANT θα τους στηρίζει σε κάθε βήμα της επαγγελματικής τους πορείας.

Σας ενδιαφέρει

Business Administration

Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Travel Agent

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού – Τουριστικός Πράκτορας

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Sales & Marketing

Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων – Sales & Marketing

Διάρκεια 2.5 έτη
Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα