Τελειοποίησε τις γνώσεις σου, γίνε ανταγωνιστικός.
Στο νεοσύστατο language school του ΙΕΚ GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με διπλώματα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Η ασφάλεια που παρέχει το language school του ΙΕΚ GRANT σου εξασφαλίζει την επιτυχία και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Το Language School του ΙΕΚ GRANT, αντιλαμβανόμενο τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, δημιουργεί τμήματα για όλα τα επίπεδα και τα διπλώματα όπως το ECCE, ECPE, FCE, CPE, PTE, IELTS, αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και οργανώνει μαθήματα σε σύντομο διάστημα και οικονομικά προκειμένου να σε φέρει ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις. Τελειοποίησε ή μάθε αγγλικά με ενεργητική συμμετοχή, εστιασμένη μάθηση και μείνε δικτυωμένος με τις διεθνείς εξελίξεις σε κάθε τομέα! Στη Grant βρίσκεις τον σύμμαχο που θα σε βοηθήσει να εκτοξευθείς επαγγελματικά!
Η Grant σε συνεργασία με τη Unicert και το Πανεπιστήμιο του Greenwich παρέχει Πιστοποίηση στα επαγγελματικά Αγγλικά.

ΓΑΛΛΙΚΑ

Τα γαλλικά, η γλώσσα της γαστρονομίας και της μόδας, έχει γίνει πια απαραίτητο προσόν στην εύρεση εργασίας. Στην Grant διδάσκονται όλα τα επίπεδα και γίνεται σωστή προετοιμασία για όλα τα διπλώματα γαλλικών, DELF, DALF, SORBONNE ή ταχύρρυθμα σεμινάρια τουριστικών γαλλικών! Μιλήστε εύκολα μαζί τους με τα ταχύρρυθμα μαθήματα γαλλικών του language school του ΙΕΚ GRANT. Η απόκτηση μιας 2η ξένης γλώσσας σας καθιστά μοναδικούς στην αρένα των επαγγελμάτων. Βασίσου πάνω μας και στο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας και γίνε μοναδικός!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μάθε ή βελτίωσε την επικοινωνία σου με τους πιο συχνούς μας επισκέπτες Γερμανούς. Απόκτησε προσόντα όπως την γνώση γερμανικών και κατάκτησε όποιο επίπεδο επιθυμείς ή χρειάζεσαι. Οι έμπειροι εισηγητές μας σε προετοιμάζουν για τα διπλώματα από Α1 έως C2 σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς. Με ιδιαίτερη πρακτική μεθοδολογία σου προσφέρουμε πλήρη προετοιμασία για τα γερμανικά διπλώματα και ένα φάσμα πλήρους επικοινωνίας με τους Γερμανούς φίλους μας. Σύντομα και περιεκτικά μαθαίνεις να συνεννοείσαι στα γερμανικά με τη στήριξη και την ασφάλεια της Grant.

ΡΩΣΙΚΑ

Προσαρμόσου στις ανάγκες της εποχής! Μάθε ρώσικα και πιστοποίησου για τα διπλώματα από Α1 εως C2 σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς. Μάθε ειδικά τουριστικά ρώσικα και άρχισε να επιλέγεις εργασίες! Η Grant σου παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να επικοινωνείς στα ρώσικα με έμπειρους εισηγητές. Με την Grant σύμμαχο, γρήγορα αποκτάς ικανότητες συνεννόησης στα ρώσικα ή ετοιμάζεσαι για το δίπλωμα της επιλογής σου, αφού στην Grant εστιάζουμε στη δική σου τελειότητα και πρακτική ικανότητα επικοινωνίας.