ας μιλήσουμε

τ. 28310 35588

Commis Chef

Βοηθός Μάγειρα

Στόχος του προγράμματος Σπουδών «Βοηθός Μάγειρα» των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης της Grant, είναι να εκπαιδεύσει εκείνους που θα γίνουν οι απαραίτητοι συνεργάτες των κορυφαίων Chef. Ο βοηθός μάγειρα, εργάζεται δίπλα στον Chef, είναι το δεξί του χέρι, εκτελεί και προετοιμάζει όλα τα γεύματα και στοχεύει στην εξέλιξη του μέσα από την εμπειρία του.

Οι Σπουδαστές του προγράμματος, έχουν την δυνατότητα μέσα από ένα πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους να εργαστούν ως Βοηθοί Μαγείρων σε όλες τις επισιτιστικές επιχειρήσεις και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε αυτό που πραγματικά αγαπούν. Η μαγειρική είναι μια ειδικότητα που απαιτεί αγάπη, δημιουργία και φαντασία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με τις γνώσεις του προγράμματος θα δημιουργήσουν τον επόμενο Βοηθό Μάγειρα.

Γιατί Βοηθός Μάγειρα και όχι Μάγειρας;
Αυτό θα το απαντήσουν οι σπουδαστές!
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς για εκείνους που επιθυμούν μικρότερης διάρκειας σπουδές και εξέλιξη μέσα από την εμπειρία τους με την πάροδο των χρόνων. 

Οι Σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η Grant και να επιλέξουν εκείνοι τους μελλοντικούς τους συνεργάτες.
Το 98% των αποφοίτων της Grant, απορροφούνται άμεσα από την αγορά εργασίας.

Γενικές Πληροφορίες

Δεν απαιτείται απολυτήριο Λυκείου.
Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 5 μήνες.

Που απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Σε όποιον επιθυμεί να εργαστεί στο χώρο της Γαστρονομίας ως επαγγελματίας
  • Σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εξειδικευτούν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις στο επάγγελμα τους.

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Με την περάτωση του προγράμματος οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε:

  • Ξενοδοχειακές μονάδες όλων των κατηγοριών
  • Επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Εταιρίες Catering
  • Βιομηχανίες τροφίμων
  • Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Βρεφικούς Σταθμούς
  • Νοσοκομεία
  • Ιδρύματα

Περιεχόμενα Προγράμματος

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις βασικές ενότητες τις οποίες καλύπτει το ταχύρυθμο πρόγραμμα ΚΔΒΜ "Βοηθός Μάγειρα"

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Ελληνική Κουζίνα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Κρητική Κουζίνα
  • HACCP
  • Διαιτητική
  • Εγκαταστάσεις- εξοπλισμός- σκεύη
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Οινολογία
  • Σύνθεση Μενού
  • Στοιχεία Εστιατορικής
  • Κοστολόγιο

Παροχές προγράμματος

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις παροχές οι οποίες περιλαμβάνονται στο ταχύρυθμο πρόγραμμα ΚΔΒΜ "Βοηθός Μάγειρα":

  • Θεματικά Σεμινάρια (Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης)
  • Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Αναλώσιμα και Υλικά
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
  • Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη

Πιστοποίηση ACTA

Η εκπαίδευση οδηγεί στην Η εκπαίδευση οδηγεί στην Πιστοποίηση Certified Commis Chef (CCCh) - Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα.

Τεχνοβλαστός Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης