ας μιλήσουμε

τ. 28310 35588

High Class Gastronomy

Εξειδικευμένη Γαστρονομία

Ο σύγχρονος Chef είναι ένας επαγγελματίας που συνεχώς εξελίσσεται και εκσυγχρονίζει τις γνώσεις του.
Ανασυνθέτοντας κλασσικές συνταγές και με μικρές παραλλαγές, με απλά υλικά μπορεί να τις μεταμορφώσει σε κάτι εντελώς καινούργιο, παρουσιάζοντας τεχνικές σύμφωνα με τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις.
Συνολικά, το ΙIEK GRANT με τρίτο έτος εξειδίκευσης του τομέα της Μαγειρικής εξασφαλίζει στους σπουδαστές ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου.
Τώρα με την δυνατότητα επιπλέον φοίτησης δημιουργούμε με σύγχρονες τεχνικές καινοτόμες παρασκευές.
(Χάρτη Γεύσεων, Food Pairing, Σύγχρονες Γαστρονομικές Εφαρμογές, Συνταγολόγιο Διεθνούς Γαστρονομίας, Food Styling).

 

Τα μαθήματα ενισχύονται με εξειδικευμένη σύγχρονη βιβλιογραφία.


Τη διδασκαλία επιμελούνται καταξιωμένοι chefs με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, στα σύγχρονα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών του ΙIEK GRANT.  Υπεύθυνος τμήματος είναι ο Chef Βασίλης Λεωνίδου.

Που απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη τελειώσει το βασικό επίπεδο εκπαίδευσης είτε έχουν πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο της Γαστρονομίας και  ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της Μαγειρικής.

Περιεχόμενα Προγράμματος

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τις διδασκόμενες ενότητες

  • Πάνω από 200 πρότυπες μοντέρνες συνταγές
  • Θέματα τεχνικών & εφαρμογών
  • Νέες γαστρονομικές τάσεις
  • Food Styling
  • Sous vide
  • Ethnic cuisine
  • Mοντέρνες ελληνικές συνταγές

 

Τα μαθήματα ξεκινούν 5/11/2019 έως 30/3/2020