Καλωσορίσατε στα νέα μας Εργαστήρια!

Ξεκινώντας τις σπουδές σου έχεις στόχους και όνειρα. Έχεις την όρεξη για δημιουργία και εξέλιξη. Το γνωρίζουμε. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα χώρο με καινούριες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Σε όλα τα εργαστήρια θα βρεις ατομικές θέσεις εργασίες για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου.

Οι κουζίνες του ΙΕΚ GRANT δημιουργήθηκαν στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων, σύμφωνα με το μοντέλο διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε εργαστήρια Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, Μοριακής Γαστρονομίας, Εστιατορικής, Bar – Οινολογίας, Συστημάτων Κρατήσεων CRS, Εργαστήρια Η/Υ με λογισμικά τελευταίας γενιάς και Εργαστήρια Επίδειξης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός θα σε ωθήσει να κάνεις το βήμα παραπάνω, θα σε εμπνεύσει να «δεις» τον εαυτό σου στο μέλλον, ως ένα επαγγελματία.

Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών των Σπουδαστών του ΙΙΕΚ GRANT

Το Σάββατο 13/4 πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Πολιτισμού η παρουσίαση πτυχιακών εργασιών των δευτεροετών σπουδαστών του ΙΙΕΚ GRANT σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, χαράς αλλά και συγκίνησης. 

 

περισσότερα