Λαμπράκη Κιμάδες Κρεατοσκευάσματα
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 26/01/2019
17:00 - 21:00

Τοποθεσίας
GRANT Κεντρικό Κτίριο

Κατηγορίες


Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & Κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες.

Η Chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ καθώς και τη σωστή διαδικασία παρασκευής για αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου, ανάμεικτα και Texas burger.

Αναλυτικά το σεμινάριο θα εξετάσει τις παρακάτω ενότητες

  • Ποια είδη & κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για κάθε είδος κεμπάπ, μπιφτεκιών και burger.
  • Μίξεις κρεάτων
  • Ποιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για το κεμπάπ και σε τι αναλογία.
  • Πως να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Ο τρόπος και η σημασία του ζυμώματος του μείγματος
  • Η σημασία της υφής και της απουσίας πρόσθετων χημικών και συντηρητικών
  • Οι τρόποι ψησίματος και η σωστή διαδικασία για κάθε τρόπο

 

Η αξία συμμετοχής είναι

80€ για μέλη GRANT

100€ για μη μέλη GRANT

 

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της GRANT στις 19/1/2019, 17:00 – 21:00

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.