κοπές_GRANT
Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 16/03/2019
13:00 - 18:00

Τοποθεσίας
GRANT Κεντρικό Κτίριο

Κατηγορίες


Σε ένα μοναδικό Meat and Grill Master Class η πλέον ειδική στο κρέας και τα ψησίματα, η βραβευμένη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με επαγγελματίες chef και μάγειρες για τις πιο fancy κοπές κρεάτων που σερβίρονται στα μεγαλύτερα κρεατοφαγικά εστιατόρια της Ελλάδα και του Εξωτερικού.
Παράλληλα θα αναλύσει τη διαδικασία που αφορά στην ξηρά ωρίμανση. Τον τρόπο ωρίμανσης, τον χρόνο που χρειάζεται, τα κρέατα που μπορούν να υποστούν ξηρά ωρίμανση, τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος, τα πρέπει και τα μη καθώς και τους τρόπους μαγειρέματος των ωριμασμένων κοπών.

 

Ενότητες

  • Premium κοπές
  • Τρόποι διαχείρισης του κρέατος, μαρινάδες, μπαχαρικά, αρωματικά βούτυρα, ψήσιμο, κάπνισμα.
  • Dry Age: είδη κρέατος, τρόπος ωρίμανσης, χρόνος ωρίμανσης, εξοπλισμός, τρόποι μαγειρέματος

Συνταγές

  • BRISKET: συνώνυμο του Texas BBQ
  • PICHANIA: η αγαπημένη των βραζιλιάνων
  • FLAT IRON: η σταχτοπούτα που έγινε η πριγκίπισσα του grill στο Λονδίνο
  • FLAP: το εύκολο φιλέτο
  • TOMAHOWK: ribeye με τσεκούρι
  • ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ : Το φίνο
  • ΤΒΟΝΕ VS PORTER HOUSE

 

Η αξία του σεμιναρίου για μέλη GRANT είναι 70 και για μη μέλη 90

 

Πάρε το πακέτο σεμιναρίων «Pemium Κοπές Μοσχαριού & Dry Age» & «Αρνί – Πρόβατο – Κατσίκι» στην αξία των 120 για μέλη GRANT και 160 για μη μέλη

Ενδιαφέρεστε

για τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
28310 35588.

ή
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.