Γραφείο Καριέρας - ΙΙΕΚ GRANT

Η πορεία μέχρι το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα, είναι το δυσκολότερο κομμάτι της σταδιοδρομίας σου. Σε αυτό το βήμα, δεν θα είσαι μόνος σου.

Από το ξεκίνημα των σπουδών σου στη Grant, το Γραφείο Καριέρας θα γίνει ο στενός συνεργάτης σου μέσα στη σχολή. Εκεί θα απευθυνθείς ως σπουδαστής ώστε να εξετάσεις με τη βοήθεια των συμβούλων μας, των καθηγητών σου και της διευθύντριας σπουδών να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις για την αμειβόμενη πρακτική σου άσκηση. Εκεί θα απευθυνθείς ως απόφοιτος της Grant για να λάβεις χρήσιμη καθοδήγηση σχετικά με την επόμενη εργασία σου.

Το Γραφείο Καριέρας οργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου μας, Εκτός από ευκαιρίες απασχόλησης εκεί θα αντλήσεις ταυτόχρονα και χρήσιμες πληροφορίες για το επαγγελματικό περιβάλλον που σε ενδιαφέρει.

Ακόμα, οργανώνει σεμινάρια όπου επιτυχημένοι επαγγελματίες μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εμπλουτίζοντας έτσι το θεωρητικό σου υπόβαθρο.

98% απορρόφηση στην αγορά98% απορρόφηση στην αγορά  100% αμειβόμενη πρακτική100% αμειβόμενη πρακτική

Επιδότηση σπουδών τομέα Διοίκησης & Οικονομίας

Γίνε στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας. Κράτησε τη θέση σου μέχρι τις 30 Αυγούστου, με επιδότηση διδάκτρων 1200€

περισσότερα

Γιατί να σπουδάσω τουριστικά επαγγέλματα;

Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για το μέλλον σου; Σου δίνουμε 10 λόγους!

περισσότερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Την εξεταστική περίοδο του Εαρινού εξαμήνου 2019 ολοκλήρωσαν οι απόφοιτοι του τμήματος Τυροκομίας

περισσότερα