Γραφείο Καριέρας - ΙΙΕΚ GRANT

Η πορεία μέχρι το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα, είναι το δυσκολότερο κομμάτι της σταδιοδρομίας σου. Σε αυτό το βήμα, δεν θα είσαι μόνος σου.

Από το ξεκίνημα των σπουδών σου στη Grant, το Γραφείο Καριέρας θα γίνει ο στενός συνεργάτης σου μέσα στη σχολή. Εκεί θα απευθυνθείς ως σπουδαστής ώστε να εξετάσεις με τη βοήθεια των συμβούλων μας, των καθηγητών σου και της διευθύντριας σπουδών να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις για την αμειβόμενη πρακτική σου άσκηση. Εκεί θα απευθυνθείς ως απόφοιτος της Grant για να λάβεις χρήσιμη καθοδήγηση σχετικά με την επόμενη εργασία σου.

Το Γραφείο Καριέρας οργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου μας, Εκτός από ευκαιρίες απασχόλησης εκεί θα αντλήσεις ταυτόχρονα και χρήσιμες πληροφορίες για το επαγγελματικό περιβάλλον που σε ενδιαφέρει.

Ακόμα, οργανώνει σεμινάρια όπου επιτυχημένοι επαγγελματίες μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εμπλουτίζοντας έτσι το θεωρητικό σου υπόβαθρο.

98% απορρόφηση στην αγορά98% απορρόφηση στην αγορά  100% αμειβόμενη πρακτική100% αμειβόμενη πρακτική

Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών των Σπουδαστών του ΙΙΕΚ GRANT

Το Σάββατο 13/4 πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Πολιτισμού η παρουσίαση πτυχιακών εργασιών των δευτεροετών σπουδαστών του ΙΙΕΚ GRANT σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, χαράς αλλά και συγκίνησης. 

 

περισσότερα