Βελτίωσε τις γνώσεις σου και κατάκτησε τις απαραίτητες ικανότητες για τον χειρισμό μιας εξειδικευμένης ορολογίας!

Αγγλικά

Το language school του ΙΕΚ GRANT, αντιλαμβανόμενο τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, δημιουργεί τμήματα και οργανώνει μαθήματα αγγλικών ειδικότητας σε σύντομο διάστημα και οικονομικά προκειμένου να σε φέρει ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις. Μάθε ορολογία αγγλικών στην ειδικότητά σου με ενεργητική συμμετοχή, εστιασμένη μάθηση και μείνε δικτυωμένος με τις διεθνείς εξελίξεις σε κάθε τομέα! Στη Grant βρίσκεις τον σύμμαχο που θα σε βοηθήσει να εκτοξευθείς επαγγελματικά!

Γαλλικά

Τα γαλλικά, η γλώσσα της γαστρονομίας και της μόδας, έχει γίνει πια απαραίτητο προσόν στην εύρεση εργασίας. Στην Grant πραγματοποιούνται ταχύρρυθμα σεμινάρια τουριστικών γαλλικών!
Μιλήστε εύκολα μαζί τους με τα ταχύρρυθμα μαθήματα γαλλικών του language school του ΙΕΚ GRANT. Η απόκτηση μιας 2η ξένης γλώσσας σας καθιστά μοναδικούς στην αρένα των επαγγελμάτων. Βασίσου πάνω μας και στο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας και γίνε μοναδικός!

Γερμανικά

Μάθε ή βελτίωσε την επικοινωνία σου με τους πιο συχνούς μας επισκέπτες Γερμανούς. Απόκτησε προσόντα όπως την γνώση γερμανικών. Διάλεξε επικοινωνιακά μονοπάτια κατ' εξοχήν τουριστικά που θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις το επάγγελμά σου πάντα κάτω από το κύρος της Grant.
Με ιδιαίτερη πρακτική μεθοδολογία σου προσφέρουμε πλήρη προετοιμασία ένα φάσμα πλήρους επικοινωνίας με τους Γερμανούς φίλους μας. Σύντομα και περιεκτικά μαθαίνεις να συνεννοείσαι στα γερμανικά με τη στήριξη και την ασφάλεια της Grant.

 

 

 

 

 

 

 

Ρώσικα

Προσαρμόσου στις ανάγκες της εποχής! Μάθε ρώσικα. Μάθε ειδικά τουριστικά ρώσικα και άρχισε να επιλέγεις εργασίες! Η Grant σου παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να επικοινωνείς στα ρώσικα με έμπειρους εισηγητές.
Με την Grant σύμμαχο, γρήγορα αποκτάς ικανότητες συνεννόησης στα ρώσικα, αφού στην Grant εστιάζουμε στη δική σου τελειότητα και πρακτική ικανότητα επικοινωνίας.